dizajn-web-prodavnica
Prvi susret sa Vašom
KOMPANIJOM je
Vaš WEB SAJT

Sve veći broj ljudi u potrazi za nekim proizvodom ili uslugom u tu potragu će prvo krenuti uz pomoć interneta, a tek ukoliko ne pronađe na internetu onda traži drugi način da dođe do potrebnih informacija.


Ono što volimo je da gradimo jedinstvene i upečatljive veb stranice koji se tačno poklapaju sa poslovnim ciljevima naših klijenata.
Zaćinićemo Vašu web prezentaciju baš po ukusu.


Izradi sajta pristupamo individualno i cena zavisi od parametara, modula i karakteristika sajta.

Ukoliko želite saznati koliko bi Vas koštala izrada sajta, slobodno nas kontaktirajte i poslaćemo Vam procenu izrade Vaše internet prezentacije ili web prodavnice u najbržem roku.

wpg0
wpg1

RESPONZIVAN DIZAJN

Naši sajtovi su responzivnog dizajna, prilagođeni svim uređajima. Uslov rangiranja Vaše stranice na googlu je njena pristupačnost preko mobilnih uređaja.

KLjUČ U RUKE

Nudimo Vam web rešenja po principu ključ u ruke.
Pored dizajna stranica registrujemo domene, otvaramo hosting na našim serverima smeštenim u Nemačkoj, održavamo Vaše stranice i pružamo Vam besplatnu tehničku pomoć

SEO optimizacija

Optimizacija za pretraživačke servise proces je poboljšanja količine i kvaliteta pristupa Vašem sajtu putem pretraživača. Za Vas ćemo uraditi najbolju moguću optimizaciju sajta putem organskih i algoritamskih rešenja.

spicydesigntxt

SPICY DESIGN d.o.o.

Nemanjina 52, 26220 Kovin
Telefon: +381 60 44 30 789
PIB: 110475703