Prema posljednjim istraživanjima sve veći broj ljudi u potrazi za uslugom ili proizvod svoju traganje će prvo usesrediti na internet, a tek ukoliko ne nađe potrebne informacije potražiće druge izvore informacija.

WEB DIZAJN

paprikapng
Web stranica je prva tačka kontakta klijenta i Vas, te loše dizajnirane web stranice mogu načiniti više štete nego što mislite.
Razgovaraćemo o vašim potrebama i prilagoditi rešenje koje odgovara vašem brendu i ciljevima koje želite da ostvarite.

Responzivan dizajn

Naše prodavnice su responzivnog dizajna, prilagođena svim uređajima. Uslov rangiranja Vaše stranice na googlu je njena pristupačnost preko mobilnih uređaja.

SEO optimizacija

Optimizacija za pretraživačke servise proces je poboljšanja količine i kvaliteta pristupa Vašem sajtu putem pretraživača. Za Vas ćemo uraditi najbolju moguću optimizaciju sajta putem organskih i algoritamskih rešenja.

CMS sitem

CMS (engl. Content Management System) sistem za dinamičko upravljanje sadržajem omogićiće Vam da na najjednostavniji način uređujete samostalno Vašu prezentaciju.

Online Prodaja

Internet prodaja je jedna od rastućih grana trgovine  u mogućnosti ste ponuditi svoje proizvode  svim korisnicima interneta, u bilo koje vreme i nezavisno od njihove lokacije.

Ključ u ruke

Nudimo Vam web rešenja po principu ključ u ruke. Pored dizajna stranica registrujemo domene, otvaramo hosting na našim serverima smeštenim u Nemačkoj, održavamo Vaše stranice i pružamo Vam besplatnu tehničku pomoć

Alati i Statistika

Pomoću ugrađenih alata za izvještaje i praćenje, možete jednostavno analizirati ponašanje svojih klijenata-