spicy dizajn

DESTINACIJE NA WEBU

DESTINACIJE NA WEBU

Bliži se vreme putovanja, odmora te smo za Vas odabrali nekoliko prelepih web prezentacija, koje Vas prosto mame da posetite ta mesta. Verovatno su ta mesta za neke od nas nedostižna, ali sajtovi koji stoje iza njih za trenutak će Vas odvesti ba[ tamo.
 
Okrug Hambolt.
 
Mesto u američkoj saveznoj državi kaliforniji, bogata šumom lepim plažama svojim sajtom Vas prosto mami da ih posetite. Prelepa ideja sajta koja Vas uz pomoć junaka iz pera Luisa Kerola vodi u šetnju Hamboltom
 humbolt
 

Estate Trentham
 
Nadomak Melburna, nalazi se imanje Trentham. Zanimljivo i prelepo imanje gde možete provesti odmor, naravno da li je lepo imanje kao imanje to je na Vama i stvar ukusa i to možete videti ako posetite sajt, a razlog zašto smo ga izdvojili baš ovo imanje je sama web prezentacija koja je Veoma kreativna i zanimljiva.
 the estate
 

 
Bears Ears
 
Prirodni spomenik koji se  nalazi u Juti, SAD predstavljen je na najbolji način kroz ovaj sajt. Odlična fotografija, odlični video snimci sa još boljim naratorima... sajt koji će Vas za trenutak odvesti tamo i možda navesti na neki izlet u divljinu nadomak Vas.
 patagonia
 

On the grid
 
I za kraj jedan vodič, sajt gde možete pronaći mnoštvo informacija o raznim gradovima, njihovim lokalima, parkovima, muzejima... i ostalim zanimljivostima grada.
Zanimljiv dizajn sajta,  i koncept gde korisnici popunjavaju informacije o gradovima... 
Vredi posetiti ovaj sajt.
 onthegrid
 -----------------------------------------------
Ukoliko Vam se neki od sajtova dopao i ukoliko Vam je potreban sajt slobodno nas kontaktirajte.

spicy.rs u brojevima

186

Projekata

142

Klijenata

24

države

1200

kafica

 

O.....

spicy90x90

Dobar dizajn budi čula poput začina. Dizajn je ono što Vas čini drugačijim od drugih i ono po čemu vas prepoznaju, i po čemu će Vas zapamtiti.To je ono za čim Spicy.rs teži, da u saradnji sa klijenima dođemo do ideje koja će poput začina probuditi sva čula....

SA TVITERA...

KONTAKT

SPICY DESIGN D.O.O

+381 060 44 30 789
+381 065 44 30 789