spicy dizajn

KAKO DO BESPLATNIH FOTOGRAFIJA?

KAKO DO BESPLATNIH FOTOGRAFIJA?

Za web sajt ili blog, jedna od ključnih stvari koja šalje poruku posetiocima/klijentima je fotografija. Postoje mnogo opcija kako doći do fotografije, a najgora opcija je uzeti fotografiju bez dozvole, u komercijalne svrhe kršući autorska prava.

Da bi izbegli tave situacije gde ćete uzeti nečiji rad bez dozvola i možda zaraditi tužbu zbog kršenja autorskih prava, kao alternativu na webu imate mnoštvo sajtova koji Vam nude besplatne fotografije koje možete koristiti i u komercijalne svrhe.Mi Vam predstavljamo nekoliko sajtova gde možete pronaći gomilu besplatnih fotografija, i svakako pronaći nešto što Vam odgovara.

SplitShire.com
www.splitshire.com

Splitshare


Splitshire je stranica koja nudi gomilu fotografija za ličnu i komercijalnu upotrebu. Mnogi poznati blogeri koriste baš ovu stranicu kako bi preuzeli fotografije za njihove priče. Vlasnik sajta Danijel Nanesku za uzvrat traži samo donaciju koju niste obavezni da date ali bi bilo lepo.

Freeimages.com
www.freeimages.com

freimage

Kako ime samog sajta kaže, free images nudi preko 300.000 fotografija od preko 20.000 talentovanih fotografa.
Na ovom sajtu pored besplatnih fotografija, nalaze se i fotografije koje podležu autorskim pravima i koje možete kupiti. Ali verovatno će te ono što Vam treba naći u besplatnim fotografijama.

RAWPixel.com
www.rawpixel.com

raw

Odličan sajt gde pored besplatnih fotografija možete naći još gomilu korisnih stvari, poput vektora, fotošop fajlova i ilutracija. Može se reći da je rawpixel sajt jedan od sajtova koji trebate imati u vaš bookmark bez obzira na posao sa kojim se bavite.

Burst.shopify.com
www.burst.shopify.com

burs

Burst je sajt sa besplatnim fotografijama dizajniranim ka preduzetnicima i vlasnicima malog biznisa. Sajt koji pokreće platforma "shopify" ima preko 1000 visoko-kvalitetnih fotografija dostupnih za besplatno preuzimanje, bez potrebe za navođenjem autora ili plaćanja istih. Idealno mesto za preuzimanje fotografija koje imaju dozu profesionalnosti i sadrže poruku okrenutu ka biznisu.


spicy.rs u brojevima

186

Projekata

142

Klijenata

24

države

1200

kafica

 

O.....

spicy90x90

Dobar dizajn budi čula poput začina. Dizajn je ono što Vas čini drugačijim od drugih i ono po čemu vas prepoznaju, i po čemu će Vas zapamtiti.To je ono za čim Spicy.rs teži, da u saradnji sa klijenima dođemo do ideje koja će poput začina probuditi sva čula....

SA TVITERA...

KONTAKT

SPICY DESIGN D.O.O

+381 060 44 30 789
+381 065 44 30 789